Latin Stride&Flamenco arriba al Pas després de trepitjar escenaris de tot el món

L'actuació s'emmarca en el cicle Encamp en clau de llum que inclou altres dues actuacions aquesta setmana

Jordi Barceló, Manuel Alonso i Pablo Gómez arriben aquest dimecres, 21 d'agost , a les 21.30 hores a l'església de Sant Pere del Pas de la Casa per mostrar la seva sinergia pura i total després d'haver mostrat el projecte Latin Stride&Flamenco per escenaris de tot el món. L'actuació s'emmarca en el cicle Encamp en clau de llum.

El projecte Latin Stride&Flamenco neix de la inquietud per trobar sons que puguin ser producte de l'afinitat de diferents estils, sent el fil conductor la guitarra flamenca i el latin stride piano.

Aquesta no és l'única cita de l'Encamp en clau de llum d'aquesta setmana ja que precisament aquest dimarts a les 22 hores l'església de Santa Eulàlia serà l'escenari de l'actuació de Blue Note i el dijous, a les 22 hores i a la plaça dels Arínsols, serà el torn d' Aliena. Aliena és un grup format per cinc joves músics (Marc, Dani, Linx, Martí i Avyrton) que gestionen els temps del rock, el metal, el grunge i el punk-pop amb una descaradura pròpia de la seva edat, que enganxa només escoltar- los.