L'obra de l'ENA 'Quins clàssics!' fa doble sessió a l'Auditori Claror

Una trentena de persones han assistit a les representacions, a les quals han participat activament

Després de representar-se el mes de juny a la sala de les Fontetes de la Massana, l’obra “Quins clàssics!” ha arribat aquest dissabte en doble sessió a l'Auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià, amb l'assistència d'una trentena de persones. L'espectacle, adreçat al públic juvenil i adult, està produït per l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i Maria Hervàs.

Amb direcció d'Ester Nadal, ha comptat amb la participació dels actors Boris Cartes i Sergi Vallès. En l'espectacle, el departament d’Ensenyament inicia una prova pilot, basada en acostar els clàssics de la literatura universal de forma intensiva. A tal efecte, escullen un professor –interpretat per Boris Cartes- per dur-ho a terme i quatre clàssics: 'La Ilíada', 'Hamlet', 'Frankenstein' i 'La metamorfosi'. Tot transcorre amb tranquil·litat perquè així s’ho ha proposat, quan de sobte apareix a l’aula una visita inesperada: un inspector d’ensenyament –Sergi Vallès- irromp a la classe amb l’objectiu de fer un seguiment i avaluació d’aquest experiment que ja d’entrada no veu amb bons ulls. El públic, que feia d'alumne, ha participat directament de la representació.

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA), plataforma de les arts escèniques impulsada conjuntament pel Govern, el comú de la Massana i la Fundació Crèdit Andorrà, i que té com a soci col·laborador el comú de Sant Julià de Lòria, està duent a terme entre els mesos de maig i octubre la 10a temporada de teatre. En aquesta temporada, la direcció artística de l’ENA, formada per Mònica Vega, Alfons Casal i Joan Hernández, presenta un cartell que combina el teatre de text, nous formats escènics, pedagogia teatral i espectacles familiars. La majoria de propostes són de producció pròpia.

  • Etiquetes