'Félix' inicia la recerca el 6 d'abril

Movistar+ estrena la sèrie de Cesc Gay, protagonitzada per Leonardo Sbaraglia

6 d'abril. És la data de l'estrena de 'Félix', la sèrie de televisió de Cesc Gay produïda per Movistar+ i que s'ambienta a Andorra. L'any passat, l'equip de rodatge va passar més de 50 dies al país per rodar les localitzacions exteriors, des de l 'hospital Nostra Senyora de Meritxell a Sornàs, Sispony, Encamp, Andorra la Vella o les Salines. Els interiors es van enregistrar en uns estudis de Barcelona.

Félix és un professor de literatura argentí, interpretat per Leonardo Sbaraglia, que viatja a Andorra després d'assabentar-se que té un fill fruit d'una relació esporàdica mantinguda fa uns anys. A Andorra, Félix coneixerà la Julia, una dona de la qual s'enamorarà, però que un bon dia desapareixerà sense deixar rastre. Félix, convençut que la seva relació era real i que ella no hauria marxat voluntàriament, n'inicia la recerca.

La trama s'ambienta en una Andorra de principis del segle XXI, amb una subtrama bancària i amb màfies asiàtiques. 'Félix' ha estat creada i dirigida pel cineasta Cesc Gay, amb argument de Tomàs Aragay. Domingo Corral i Marta Esteban s'han encarregat de la producció executiva del thriller romàntic, rodat en format 4k a Andorra, França i Espanya.  

A més d'Sbaraglia, l'elenc artístic el completen  Mi Hoa Lee, que interpreta la misteriosa Julia, Ginés García Millán, en la pell del policia que l'ajudarà en la recerca i Pere Arquillué, el veí sonat de Félix. També tenen rols destacats Irene Montalà i Pedro Casablanc. La sèrie tindrà una primera temporada de sis capítols de 50 minuts.