El 'Museu dels horrors' aplega més de 80 infants

El Museu Carmen Thyssen Andorra celebra Tots Sants amb dos contacontes de terror i un taller temàtic, dues propostes pensades per als més petits

Amb motiu de la jornada de Tots Sants, l’equip del Museu Carmen Thyssen Andorra ha organitzat el 'Museu dels horrors', una jornada ludicocultural i gratuïta pensada per als més petits que ha inclòs un taller de manualitats temàtic dedicat a personatges cèlebres de la cultura gòtica com Frankenstein, i un taller de contacontes on s’han relatat dues històries fantasmagòriques inspirades en dues obres de la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza ('Paisatge', de Modest Urgell i Inglada i 'Al parc, un camí', de William Merritt Chase).

L’activitat ha tingut èxit i s’han esgotat totes les places disponibles, segons informa el museu. En total més de 80 nens i nenes han participat en els tallers preparats. La iniciativa s’ha celebrat aquest dimarts a la sala EduCarmenThyssen, decorada expressament per a l’ocasió, i s’han realitzat quatre passis (a les 11, a les 12, a les 17 i a les 18 hores).