Música klezmer i tradicional a Casa Cristo

El duo Dolce Corda oferirà aquest dimarts un concert en el marc de les Nits d’estiu als museus i de l’Encamp en clau de llum, que viurà una nova actuació dimecres amb White Heaven Vocal Grup al Pas de la Casa

Els violinistes Alexandre Arajol i Jordi Albelda (duo Dolce Corda) oferiran aquest dimarts, a les 22 hores, una actuació davant del Museu Etnogràfic de Casa Cristo, en el marc de les Nits d’estiu als museus i de l’Encamp en clau de llum.

El repertori que oferirà el duet, eminentment clàssic, comptarà amb una selecció d’obres klezmer, gènere jueu asquenazita, així com peces celtes i tradicionals. El duet tancarà les actuacions musicals de les Nits d’estiu als museus d’Encamp, que al llarg dels mesos de juny, juliol i agost ha portat la música a diferents edificis patrimonials de la parròquia. Pel que fa a l'Encamp en clau de llum, encara queden algunes actuacions de les quals es podrà gaudir fins a finals de mes. Així, la següent serà aquest mateix dimecres, 22 d'agost, amb White Heaven Vocal Grup al Pas de la Casa. L'actuació serà a les 21.30 hores a l'església de Sant Pere. White Heaven Vocal Grup és una formació de sis veus 'a cappella' que canten música gospel, pop, swing, bossa-nova, samba i jazz, entre d’altres. El conjunt interpretarà cançons pròpies i versions, amb arranjaments a mida de temes coneguts com 'Ain’t no Sunshine' de Bill Whiters o 'Don’t Worry Be Happy' de Bobby McFerrin. El públic assistent es trobarà un espectacle replet d’efectes vocals, percussió corporal, coreografies i interacció amb els espectadors.

Una altra cita serà el dijous 23, el concert de Jordi Barceló a la Prada de Moles. I, Iarakè & Ginger tancaran la programació de l'Encamp en clau de llum amb un concert a la plaça Sant Miquel, el 30 d’agost.