Nou rol de Terfel a la 25a Temporada de música i dansa d'Andorra la Vella

El gal·lès ha actuat a totes les grans sales de concert d'òpera del món

L'Andorra Park Hotel ha acollit aquest dilluns la roda de premsa del baix-baríton Bryn Terfel i la pianista Annabel Thwaite. El seu espectacle, 'L'encís de la lírica', que pertany al programa de la 25a Temporada de música i dansa d'Andorra la Vella MoraBanc, tindrà lloc el dimecres 26 de febrer al Centre de congressos de la capital. Josep Maria Escribano, director artístic, ha dit que "tenir a un artista com Terfel aquí a Andorra, és un gran honor", i ha afegit que "deixant de banda l'òpera, una de les grans novetats és que també cantarà cançons més actuals i d'estils variats".

El gal·lès ha actuat a totes les grans sales de concert d'òpera del món, incloent-hi la Royal Opera House de Covent Garden i la Metropolitan Opera de Nova York. Ha estat nomenat comandant de l'imperi britànic pels seus serveis a l'òpera l'any 2003 i va rebre la Medalla de la Reina per a la Música el 2006, així com el títol de cavaller al 2017.

Thwaite és una de les pianistes més versàtils i reconegudes a escala mundial, i ha guanyat tots els premis més reconeguts, entre els quals s'hi troba el prestigiós Kathleen Ferrier, la medalla d'or i els premis de piano Richard Tauber. Com Terfiel, Thwaite també s'ha passejat per les sales de tot el món i ha col·laborat amb artistes de la talla de Rebecca Evans o Roberto Algna.

Per la pianista, poder tocar al costat de Terfel "és molt especial, ja que estem molt connectats, i aquesta connexió després la tenim amb el públic". Per la seva banda, Terfiel ha dit que "la versatilitat que té Thwaite fa que pugui cantar gairebé qualsevol cosa".