ONCA i saxo al Colors de Música

L'orquestra ofereix aquest dimecres una actuació en format de quartet amb un dels premiats del 5è Concurs Internacional Andorra Sax Fest 2018, Jesús Reneses Quintero

L'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra -entitat impulsada pel Govern d'Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà- oferirà el proper dimecres 18 de juliol una actuació en format de quartet, amb Francesc Planella i Alex Arajol (violins), Albert Flores (viola) i Mireia Planas (violoncel), acompanyant un dels premiats del 5è Concurs Internacional Andorra Sax Fest 2018, Jesús Reneses Quintero. El concert tindrà lloc a les 19.30 h a la plaça Coprínceps i s'emmarca dins el festival Colors de música d’Escaldes-Engordany.

L'actuació de l'ONCA i Quintero consta d'un programa miscel·lani que s'ha dissenyat expressament per a l'ocasió. S'ha fet a petició del comú d'Escaldes-Engordany i de la pròpia organització de l'Andorra Sax Fest i combina obres d'autors essencials de la història de la música, com Wolfgang Amadeus Mozart i Antonio Vivaldi, amb l'esperit renovador del so del saxo i els tangos d’Astor Piazzolla.

Per tot plegat, la proposta serveix per unir la 34a edició del festival Colors de Música, els 25 anys de l'ONCA i el 5è aniversari del Concurs Internacional Andorra Sax Fest.