Ordino arrenca les 'Nits obertes' amb fandangos i buleries

La 'cantaora' Sonia Miranda ha actuat aquest dimecres a l'ACCO Centre de Congressos d'Ordino

Energia i nervi a l'escenari. És la Sonia Miranda, que aquest dimecres ha actuat a Ordino. La seva manera de cantar ha entusiasmat a la quarantena de persones que s'han apropat a l'ACCO Centre de Congressos. Miranda, junt amb Antonio Luis López a la guitarra i Salvador Martos a la percussió, ha ofert un ampli repertori al públic de la sala. Fandangos, alegries i buleries, passant per boleros i versions d'altres artistes com Concha Buika, Niña Pastori o Luz Casal.

La 'bailaora' Isabel Guirado ha acompanyat els músics en algunes de les peces com 'Farruca', una dansa tradicionalment d'homes que es va deixar de ballar durant un temps però que els artistes del món del flamenc volen recuperar. El seu taconeig i la seva forma de sentir la música han arrencat més d'un cop aplaudiments a la sala. L'actuació d'aquest dimecres forma part del calendari de concerts de Sonia Miranda, que la portarà pels escenaris de festivals de flamenc de ciutats del sud d'Espanya com Ronda, Almeria, Sevilla o Albacete en els mesos vinents.

La 'cantaora' ja havia trepitjat els escenaris andorrans fa onze anys, en una actuació a la plaça Major d'Ordino que, tal com recorda Miranda, va ser "molt emocionant perquè la gent va començar a fer-nos palmes". Enguany, la pluja ha obligat a traslladar l'espectacle a l'ACCO Centre de Congressos, però els músics han vingut amb la mateixa il·lusió, ja que han portat un espectacle "molt bonic i que esperem que la gent la gaudeixi".

Sonia Miranda ha inaugurat les 'Nits obertes' d'Ordino, que continuaran amb el Trio Golberg de l'ONCA Bàsic el pròxim 25 de juliol a l'església de la Cortinada i les actuacions a la plaça Major d'Ordino d'Els Pali i de David Font Bernet el 22 i el 29 d'agost respectivament.