Preestrena de la sèrie 'Félix' als cinemes Illa Carlemany

La ficció, que s'emetrà per televisió aquest divendres, està ambientada i rodada al Principat

Un dia abans de l'estrena de la sèrie 'Félix', Andorra Telecom ha organitzat, aquest dijous a les 21 hores als cinemes illa Carlemany, una projecció en primícia del primer capítol per als usuaris de l'operadora que han aconseguit entrades a través de les xarxes socials.

La sèrie espanyola, rodada i ambientada a Andorra, França i Espanya, s'estrenarà a la televisió aquest divendres pel canal #0 de Movistar+. Els sis episodis de la sèrie també es poden visualitzar a partir d'aquest mateix divendres a la plataforma Movistar Multidispositius.

La ficció, dirigida per Cesc Gay, narra les aventures d'un professor argentí, interpretat per l'actor argentí Leonardo Sbaraglia, que viatja a Andorra després d'assabentar-se que té un fill fruit d'una relació esporàdica mantinguda fa uns anys. Al Principat, Félix coneixerà la Julia, una dona de la qual s'enamorarà, però que un bon dia desapareixerà sense deixar rastre. Félix, convençut que la seva relació era real i que ella no hauria marxat voluntàriament, n'inicia la recerca. Completen l'elenc artístic Mihoa Lee, Ginés Garcia Millán i Pere Arquillué.

L'any passat, l'equip de rodatge va passar més de 50 dies a Andorra per rodar les localitzacions exteriors, des de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell a Sornàs, Sispony, Encamp, Andorra la Vella o les Salines.

Movistar+ ha donat a conèixer un 'Making of' de la sèrie de 16 minuts de durada, en el qual es veuen diverses escenes en paisatges nevats, en una benzinera del país, o un cotxe amb matrícula andorrana al costat del riu Garona al seu pas per Tolosa.