Prop de 17.400 visitants han gaudit de ‘Femina Feminae’

El museu Carmen Thyssen Andorra consolida les visites del públic local, que han crescut un 28% respecte de la passada exposició

La tercera exposició del museu Carmen Thyssen Andorra ' Femina Feminae' acaba aquest dimarts amb un 4% més de visitants que les anteriors mostres. En total, 17.392 persones han contemplat les 28 obres de la mostra, que ha estat un homenatge a la dona i al seu paper en el món de l'art. Així mateix, el públic també s'ha interessat per les activitats relacionades amb l'exposició, com el GastroArt al Thyssen, on es van registrar més de 100 participants o el #DansArt Femina Feminae, amb cinc entitats col·laboradores.

Un dels objectius del Thyssen durant el darrer any ha estat el d'apropar l'art i el museu a la ciutadania. Així, 10.291 persones que resideixen de manera habitual al país han visitat 'Femina Feminae', un 28% més que a la passada exposició. D'aquests, el 31% eren infants, gràcies també a l'apropament a les escoles o a activitats com @cthyssen a #pleinair, o l'edició del llibre de microrelats 'Encadenats'. De la mateixa manera, van visitar l'exposició 7.101 turistes, la major part catalans, seguits del públic de la resta d'Espanya, francesos i gent d'altres nacionalitats.

També ha crescut la xarxa # EntornThyssen, nascuda per unir els comerços del país amb la institució a fi de crear sinergies entre l'art i el comerç per donar un valor afegit a les dues parts. En total, 72 comerços formen part de l'entorn, que ha crescut un 74% respecte de l'any passat i que ja està present a totes les parròquies.

El proper viatge que proposarà el Carmen Thyssen tindrà com a destinació les obres d'aquells que han marcat un camí. ' Influencers en l'art. De Van Goyen al Pop Art' serà un viatge que passarà per obres de diferents autors que s'han considerat com un referent en el món de la pintura. Com per exemple el paisatgista holandès del barroc Jan Josephsz Van Goyen. L'exposició s'inaugurarà el pròxim 5 d'octubre i s'obrirà al públic al dia següent.