Proposta de saxo i instruments de corda al Colors de Música

L'actuació anirà a càrrec d'Àlex Arajol i Francesc Planella (violins), Laia Capdevila (viola) i Mireia Planas (violoncel), amb l'acompanyament de Maxime Bazerque

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra oferirà aquest dimarts una actuació en format de quartet, amb Àlex Arajol i Francesc Planella (violins), Laia Capdevila (viola) i Mireia Planas (violoncel), acompanyant un dels premiats del 6è Concurs internacional Andorra Sax Fest 2019, Maxime Bazerque, dins el festival Colors de Música d’Escaldes-Engordany. L’actuació tindrà lloc a les 19 hores a la plaça Coprínceps.

Tal com informen des de l'ONCA, a petició del comú d’Escaldes-Engordany i de l’organització de l’Andorra Sax Fest, s’ha dissenyat un programa expressament per a l’ocasió amb obres d’autors essencials de la història de la música, com Wolfgang Amadeus Mozart, Camille Saint-Saëns, Gabriel Fauré, Sergei Rachmaninoff i Antonio Vivaldi, arranjades per a saxofon baríton. El programa es tancarà amb una peça de l’autor Jean-Charles Richard.

La proposta, per tant, uneix diferents efemèrides, com la 35a edició del festival Colors de Música, els 26 anys de l’ONCA i el 6è aniversari del Concurs internacional Andorra Sax Fest.