Suport de MoraBanc al documental sobre David Aguilar

L'entitat bancària patrocina la cinta, centrada en la vida del jove lauredià

MoraBanc i la productora Imminent Produccions han signat un acord a través del qual el banc es converteix en patrocinador del documental que la productora està realitzant sobre David Aguilar, conegut també com a 'Hand Solo'.

Aquest jove lauredià va néixer amb l’anomenada síndrome de Poland, una rara deformació congènita que li ha suposat una malformació en el seu braç dret. El David es va fer mundialment conegut una vegada es va construir una pròtesi per al seu braç amb les peces d’un helicòpter de Lego que tenia a la seva habitació. La seva història de superació ha cridat l’atenció de mitjans d'arreu i ara arribarà a la pantalla en forma de documental.

L’obra, produïda per Josep Pozo i dirigida per Hèctor Romance, ja s’ha començat a rodar amb escenes puntuals de la vida del David Aguilar, tot i que el gruix de la producció es portarà a terme en els propers mesos d’estiu, tal com informen des de MoraBanc.

Imminent Produccions és una empresa líder en el sector de la producció i distribució internacional amb seu al Principat. Des de la seva creació al 2011 ha produït i/o distribuït produccions com 'Solo', 'Caribe, todo incluido', '73 minutos' i 'Nick'.