Tercer concert del projecte educatiu de la Fundació ONCA

L'espectacle infantil es podrà gaudir el dissabte 28 de setembre al Teatre Comunal d'Andorra la Vella

El Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, amb la col·laboració del comú d’Andorra la Vella, ofereixen el tercer concert del projecte educatiu 2019. L’actuació, anomenada ‘ Cromàtic’, serà el dissabte 28 de setembre a les 17 hores al Teatre Comunal d’Andorra la Vella a càrrec de la Companyia Com Sona?.

L’espectacle, un concert interactiu per als més petits de casa, parteix de la idea de plantejar un viatge a través de la música d’arrel tradicional i d’autor, tot realitzant un joc obert amb el públic. Segons els responsables de la proposta musical, ‘ Cromàtic’ neix “a partir del color, la llum i la cultura urbana”.

La companyia ja va obrir la temporada 2019 de la Fundació ONCA amb la producció teatral ' A cau d'orella'. Al llarg de la seva història, ha acutat tant en escoles, biblioteques o teatres, portant un gran bagatge pedagògic en l'àmbit musical infantil. 

L’actuació tindrà una durada de 45 minuts i es recomana per a nadons i infants de 0 a 6 anys. Les entrades es posen a la venda aquest dilluns 16 de setembre al web de l’ ONCA, amb un preu de 3 € per localitat, en la venda anticipada, i de 5 € per localitat, el dia del concert. Per a tots als infants menors de 12 mesos, el concert és gratuït.