El museu Thyssen organitza dues activitats per tancar la mostra 'Allées et Venues'

Els participants gaudiran d'una experiència única on podran conèixer les obres de l'exposició des d'una nova perspectiva

Per tancar l'exposició 'Allées et Venues', el Museu Carmen Thyssen Andorra organitza dues activitats els dies 5 i 6 de setembre. Amb aquestes activitats, els participants gaudiran d'una experiència única on podran conèixer les obres d''Allées et Venues' des d'una nova perspectiva.

Les persones interessades descobriran el misteri de l''Enigma al museu', el proper dimecres 5 de setembre de les 8 del vespre a les 11 de la nit. Els participants, majors d'edat, per grups de màxim cinc persones, hauran d'esbrinar quina obra ha estat robada, qui és el lladre i com va poder sortir del museu, gràcies a la visita guiada, a vàries veus, i de les pistes trobades a l'interior de la sala. El preu de l'activitat es de 7 euros per persona. Tenint en compte que té un nombre de places limitades és imprescindible reservar prèviament per correu electrònic o bé per telèfon.

El GastroArt al Thyssen, el dijous 6 de setembre a les 8 del vespre, transportarà tots els sentits a l'Amèrica del Nord amb l'obra de William Merritt Chase, 'Al parc'. Els visitants gaudiran d'una explicació donada davant de l'obra pel director artístic i comissari de l'exposició Guillermo Cervera i d'un tast i un còctel ambientats en l'època a càrrec de Fourteen Restaurant. El preu de l'activitat es de 10 euros per persona. Tenint en compte que té un nombre de places limitades és imprescindible reservar prèviament per correu electrònic o bé per telèfon.