Torna Ara Malikian per iniciar la temporada escaldenca de Colors de Música

El concert tindrà lloc el proper 25 de març a les 19 hores a la sala del Prat del Roure i les entrades es posaran a la venda dilluns vinent a un preu entre 20 i 25 euros

Ara Malikin tornarà a Andorra amb la gira 'La increïble història del violí' el proper 25 de març per estrenar la temporada del Festival Internacional Colors de Música d'Escaldes-Engordany. Així ho ha anunciat el conseller de Cultura del comú d'Escaldes-Engordany, Salomó Benchluch, que confia que el concert serà tot un èxit, tenint en compte que l'any passat, per l'actuació que va oferir per la temporada de l'Auditori Nacional, les entrades es van esgotar en dos dies. La capacitat és de 700 places.

El concert tindrà lloc el 25 de març a la sala del Prat del Roure a les 19 hores, un horari per captar públic familiar, tenint en compte que es tracta d'un artista molt pedagògic, i que fins i tot va presentar un programa a Televisió Espanyola per apropar la música als més joves. Les entrades es posaran a la venda dilluns vinent a un preu d'entre 20 i 25 euros.

Malikian ha enregistrat més de 40 discos, ha creat la seva pròpia orquestra i ha participat en la producció d’infinitat d’espectacles, sempre sota dues premisses: apropar la música a tots els públics, tant la música clàssica com la popular; i assimilar la música d’altres cultures, sobretot de l'Orient Mitjà. 

Dins de la gira 'La increïble història del violí', Malikian se centra enguany en el concepte de l'home i el violí, per la qual cosa s'espera que el repertori, tot i que repassarà les seves peces més conegudes que ja es van escoltar l'any passat, tingui un punt més personal i mostri també les seves influències de l'Orient Mitjà. 

Al concert l’acompanyaran a l’escenari Humberto Armas a la viola, Héctor el Truco a la percussió, Cristina López al violoncel, Jorge Guillén del Castillo al violí, Tania Bernaez Abad al contrabaix, Nantha Kumar a les tables índies i Tony Carmona a la guitarra.

El concert d'Ara Malikian serà el primer del Festival Colors de Música, que s'allargarà fins a finals d'any. Benchluch ha explicat que en breu es presentarà el programa complet juntament amb tota la programació cultural que s'ha preparat per celebrar els 40 anys de la parròquia d'Escaldes-Engordany.