Torna 'Encamp en clau de llum' al Pas

Els cors rock d’Encamp i d’Andorra, amb més d'un centenar de cantants, són la proposta musical d'aques estiu a la població encampadana

L'església de Sant Pere del Pas de la Casa serà l'escenari, aquest dimecres a partir de les 21.30 hores, de l'actuació dels cors rock d'Encamp i d'Andorra en el marc del cicle musical 'Encamp en clau de llum' que es duu a terme al llarg de l'estiu a la parròquia d'Encamp.

Els cors rock d'Encamp i d'Andorra, amb més de cent cantants, sortiran a escena per interpretar un ampli repertori, on es pot destacar peces de 'West Side Story' de Leonard Bernstein, així com temes de cantants coneguts com Michael Jackson, Katy Perry, Justin Timberlake, Queen o U2.

Encamp també es podrà gaudir d'aquest cicle musical amb l'actuació dels 'Love it', que pujaran a l'escenari de Sant Romà de les Bons aquest dijous a les 22 hores.

Clàssics del jazz i versions de pop i rock populars adaptades a l'estil del gipsy jazz. Aquesta és la proposta que ens porten els 'Love it', amb un ampli repertori amb el qual es podran gaudir temes de Rihanna, Survivor, Michael Jackson o Lady Gaga, o dels clàssics del jazz com 'Take the a train', 'Orange Colored Sky', 'It don't mean a thing' o 'Lullaby of Birdland'.