Tres projeccions a la quarta Mostra de cinema francòfon

Cinemes illa Carlemany projectarà 'Au revoir là-haut', 'Préjudice' i 'Le ring'

L'ambaixada de França a Andorra, amb la col·laboració de les ambaixades de Luxemburg i del Canadà, organitza la quarta Mostra de cinema francòfon, amb una breu selecció de pel·lícules que "permeten copsar la diversitat del cinema que té en comú la llengua francesa". La mostra compta amb tres films: 'Au revoir là-haut' (França), 'Préjudice' (Luxemburg) i 'Le ring' (Canadà). Les projeccions tindran lloc la setmana que ve, els dies 10, 11 i 12 d'abril, a les 20.15 hores als cinemes illa Carlemany. L'entrada és gratuïta.

Dimarts 10 es projectarà 'Au revoir là-haut' (França, 2017), d’Albert Dupontel, l'adaptació cinematogràfica de la novel·la homònima de Pierre Lemaitre, publicada el 2013. La trama se situa en el novembre de 1919, quan dos ex soldats, un brillant artista desfigurat i un ex comptable, inicien la construcció d'un memorial, però la seva activitat esdevé perillosa.

Dimecres 11 serà el torn de 'Préjudice' (Luxemburg, 2015), d'Antoine Cuypers. L'argument se centra en una vetllada familiar, durant la qual Cédric vol saber per què se'l manté allunyat del viatge.

Finalment, la petita mostra clourà el dijous 12 amb 'Le ring' (Canadà, 2007), d’Anaïs Barbeau-Lavalette, en què un jove dels barris marginals de Montreal aspira a convertir-se en lluitador professional.