Últims dies per lliurar les obres dels Jocs Florals

El proper 22 de maig es tanca el termini de presentació

El proper 22 de maig es tanca el termini de presentació de les obres dels Jocs Florals infantils i juvenils de la llengua catalana a Andorra, en l’edició del 2018 que organitza el Cercle de les Arts i de les Lletres. Les obres enviades per correu hauran de portar aquesta data o una d’anterior per ser admeses. A la XLII edició dels jocs infantils poden concórrer els nois i noies que en l’any en curs hagin complert o compleixin entre 10 i 14 anys. A les modalitats de la XLIV edició de la categoria juvenil poden optar els i les joves d’entre 15 i 20 anys, a complir o complerts aquest mateix any.

Cada autor pot presentar només un poema a cadascuna de les categories tradicionals que inclou la convocatòria per a ambdues edats i que són: Flor natural, a la composició que millor canti l’amor; Englantina, a la que enalteixi els valors patriòtics; Viola, a la que millor exalti els valors espirituals; i Premi extraordinari, a la millor poesia de tema lliure. Cada poema ha de ser presentat per triplicat, en format de foli, a doble espai i per una sola cara. A la capçalera ha de figurar l’edat de l’autor, però no el nom ni cap altra identificació, que es farà constar en un sobre a part, tancat, amb el títol de l’obra, el premi al qual opta, i la categoria. I a l’interior, en un altre paper, el nom, adreça, telèfon, i en el seu cas correu electrònic.

Els originals es poden remetre al Cercle de les Arts i de les Lletres. La festa amb l’anunci de les concessions i el lliurament dels guardons i els accèssits que determinen els jurats de cada categoria se celebrarà diumenge, dia 10 de juny vinent, al Centre cultural i de congressos lauredià, de Sant Julià de Lòria, i es recorda que els autors escollits hauran de recollir els guardons personalment de mans de la reina dels Jocs i les damisel·les.

Els XLII Jocs Florals Infantils i els XLIV Jocs Juvenils estan organitzats una vegada més pel Cercle de les Arts i de les Lletres d’Andorra, amb el patronatge del Govern, el Consell General i, en aquestes edicions, del comú de Sant Julià de Lòria, i amb la col·laboració de Crèdit Andorrà.