Versos efímers en passos de vianants

Vint fragments d’autors de renom formen part del passeig poètic a Riberaygua i Travesseres

Des d'aquesta setmana, les persones que passegin per Riberaygua i Travesseres ho faran trepitjant versos de José Luis Borges, Gabriela Mistral o Fernando Pessoa. En el marc de la Setmana de la diversitat cultural, la zona s'ha transformat en un passeig poètic, permetent conèixer les diferents cultures que conviuen a la parròquia a través de la poesia. "És un art efímer", ha explicat la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, i per això d'aquí a un mes "es tornaran a pintar de blanc i desapareixeran".

A l'acte hi han assistit l'escriptora Esther Fenoll, a qui li han dedicat un espai a l'encreuament entre el carrer Pere d'Urg i el carrer Bonaventura Armengol, i el fill de Montserrat Marfany, Carles Álvarez, escriptora escollida per plasmar dos versos d'un dels seus poemes a l'encreuament entre el carrer de la Sardana i el carrer Callaueta.

Els comerciants del barri també s'han sumat a la iniciativa. Una vintena d'ells han col·locat els aparadors amb els objectes que els hi han cedit les entitats culturals, creant decoracions en homenatge a països com Veneçuela i Ucraïna, o a associacions com els Castellers d'Andorra. Aquest dissabte es posarà punt final a la Setmana de la diversitat cultural amb la mostra gastronòmica 'La diversitat a taula' a la plaça Guillemó, amb plats i begudes típiques de cada cultura participant.