El públic gaudeix amb el 3r Walking Street Music de l'Andorra Sax Fest

El jurat premia la Sidral Brass Band, i els espectadors es queden amb la Zebrass Marching Brand

Amunt i avall de l'avinguda Meritxell, les tres 'big bands' participants a la tercera edició del Walking Street Music, activitat del 5è Andorra Sax Fest, han dibuixat un somriure al rostre de totes aquelles persones que han estat sorpreses per les bandes.

Amb el saxo com a instrument central, la percussió, les guitarres elèctriques, les trompetes i els trombons han completat els ritmes dels grups participants: Zebrass Marching Band, Sidral Brass Band i Super Panela. Les tres formacions han competit aquest dissabte per ser la millor banda. La fase itinerant s'ha celebrat de les quatre a les sis de la tarda, i de les set de la tarda a les nou del vespre els grups han tornat a demostrar el seu talent en la fase final.

L'organització ha informat que el públic ha decidit atorgar el premi a la millor banda a la Zebrass Marching Band, i el jurat s'ha decantat per la Sidral Brass Band. També han rebut el premi al millor músic dos intèrprets 'ex aequo', Roger i Sergi, tots dos de la Sidral Brass Band.

Aquest diumenge, l'organització oferirà una roda de premsa de balanç de tot l'Andorra Sax Fest.