Cultura 17/07/2021

Acròbates de l'escola de circ de Tolosa, a Andorra la Vella

La capital acull una actuació que ja es va haver d'ajornar durant el mes de maig

ANA
2 min
Un moment de la representació de l'obra 'La volonté du fou', celebrada aquest dissabte a Andorra la Vella.

Andorra la VellaDesprés de l'ajornament de l'activitat al mes de maig, l'ambaixada de França a Andorra, conjuntament amb el Servei de Joventut del comú d'Andorra la Vella, han organitzat aquest dissabte a la tarda la representació de l'obra 'La volonté du fou', un esdeveniment que ha anat a càrrec de l'Escola Superior de les Arts del Circ de Tolosa-Occtinània (Esacto'lido), constituïda gràcies al treball dels artistes i estudiants de la darrera promoció de l'escola de circ.

L'actuació, que ha comptat amb aforaments limitats per tal de respectar les restriccions sanitàries, ha fet ple no només dins del recinte, sinó també en la gran part de terrasses ubicades a la plaça Maestre Joan Roure, situada a l'antiga caserna dels Bombers. Principalment s'ha pogut veure públic familiar tenint en compte que es tracta d'una activitat adreçada, i recomanada, a infants a partir dels 8 anys.

Un moment de la representació de l'obra 'La volonté du fou', celebrada aquest dissabte a Andorra la Vella.
Un moment de la representació de l'obra 'La volonté du fou', celebrada aquest dissabte a Andorra la Vella.

Des de la seva creació l'any 1994, l'Escola Superior de les Arts de Circ de Tolosa-Occitània s'ha convertit en un referent a França i també a nivell internacional. Sota l'envelat de l'escola s'han format nombroses companyies emblemàtiques del circ contemporani. Així, al llarg de 50 minuts el públic ha pogut gaudir d'una representació que ha comptat amb la participació de pallassos, artistes aeris, acròbates i malabaristes.

L'equip de 'La volonté du fou' està conformat per Mario Barragan, Leo Morala, Ottavio Stazio i Analia Vincent (acrobàcies, malabarismes i 'clowns), i també compta amb Pia Bautista (aro aeri), Benjamin Dumetier i Julien Gogioso (portées acrobàtiques), Maria Celeste Funghi (corda llisa), i Elias Oechsner (malabarismes/'clown').

Representació de l'obra 'La volonté du fou'
stats