Cultura 03/09/2019

Un catàleg agruparà els autors participants en la 37a edició de la Setmana del llibre en català

S'organitzaran diferents activitats per donar a conèixer la literatura andorrana i dels Pirineus

Ara Andorra
1 min
La participació en la Setmana del llibre en català. / SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

Andorra la VellaL'àrea de Lectura Pública i Biblioteques del ministeri de Cultura i Esports participarà en la 37a Setmana del llibre en català, que se celebrarà entre el 6 i el 15 de setembre a Barcelona. Amb l'objectiu d'aixoplugar els autors andorrans i pirinencs, Cultura vol presentar les publicacions que, de manera directa i indirecta, s'han fet per encàrrec o amb suport institucional, perquè així s'exposi una mostra del ventall editorial d'Andorra i del Pirineu. Com a novetat, enguany s'editarà un catàleg que inclourà el conjunt de les obres que es posaran a la venda.

A la parada també hi haurà obres d'autors andorrans publicades per segells catalans com Grup 62, Meteora o Apostroph. En total s'oferiran 228 títols, inclòs algun material com la revista Portella i la revista que edita Àgora Cultural cada any. La Setmana del llibre en català agruparà 219 expositors, un 7,5% més que l'any passat, amb l'objectiu de promoure la lectura i la venda de llibres en català.

La presència andorrana s'acompanya de diverses activitats que tindran lloc el 8 de setembre en diferents espais. Totes elles s'han agrupat en el Dia dels Pirineus, on destaca una taula rodona amb autors andorrans sobre la literatura al Principat i als Pirineus. La participació en la fira agruparà el Govern d'Andorra, l'Associació d'Editors d'Andorra i l'Associació Llibre del Pirineu sota el mateix estand. Comptarà amb la presència de l'Institut d'Estudis Andorrans, el Consell General, l'Editorial Andorra, l'Editorial Límits, Aloma Editors, ANM Editors, la Societat Andorrana de Ciències, Andorra Turisme, el Col·lectiu Portella, Edicions Salòria i Pagès Editors.

stats