Cultura 20/11/2021

'Aladdin' tanca el cicle de musicals infantils d'Encamp

La intenció del comú és mantenir aquest tipus d'espectacles per a l'any vinent i ampliar-los a més públic

A. S. (ANA)
2 min
Un instant del musical 'Aladdín' a Encamp.

EncampLa sala de festes del Complex esportiu d'Encamp ha acollit aquest dissabte a les 11 hores la primera representació del musical 'Aladdín'. Des del comú es mostren satisfets per com s'ha desenvolupat aquest cicle de musicals amb un total de quatre representacions. "Hem fet el complet en totes i cada una de les funcions, doblant amb una sessió de matí i una de tarda a causa de les mesures de la pandèmia", ha manifestat el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica del comú d'Encamp, Nino Marot. 'Aladdín' és el darrer musical del cicle i la segona sessió es podrà gaudir a les 16.30 hores.

Cal recordar, que l'obra es focalitza a Ágrabah, i es basa en la història d'amor d'una princesa i d'un humil jove que viu pels carrers. Entre els personatges principals del musical, s'hi troba la princesa Jasmine, el jove humil, Aladdín, i el Geni, qui acompanya als dos protagonistes en les aventures i aporta el toc d'humor a l'obra. Entre les cançons més conegudes hi ha: 'El Geni tan Genial' o 'Un Món Ideal'.

Amb aquest cicle de musicals, el comú referma la seva aposta per la cultura i Marot ha recordat que encara queda la representació d'una obra en el marc de la temporada de teatre nacional. Serà el pròxim 27 de novembre amb 'L'avantsala', de la Cia. És Grata. "Creiem que és important apostar per la cultura local amb companyies del país" perquè aporten espectacles de molt bona qualitat, ha indicat el conseller.

Després de la bona rebuda que han tingut tant el cicle com la temporada, des del comú volen continuar treballant de cara l'any vinent per millorar-ne la qualitat. De fet, pel que fa als musicals, la intenció de cara el 2022 és ampliar-ho a altres públics i no només als infants, ha avançat Marot, assegurant que la intenció de la corporació també és continuar creixent i apostant pel teatre nacional.

Un instant del musical.
El darrer espectacle de la temporada d'espectacles musicals infantils d'Encamp.
El Geni del musical d''Aladdin'.
stats