Cultura 20/11/2019

Andorra patrocina l’estrena de ‘Frozen 2’ a Madrid

La marca del país estava present en diferents espais del cinema com ara el 'photocall' i a l’interior i exterior del recinte

Agència Ana
1 min
Vista general del cinema on van tenir lloc l'estrena. / ANDORRA TURISME

Andorra la VellaAndorra ha patrocinat la 'première' de la pel·lícula 'Frozen 2' que va tenir lloc aquest dimarts al vespre als cinemes Callao de Madrid. La marca Andorra estava present en diferents espais del cinema com ara el 'photocall' i a l’interior i exterior del recinte. En concret, durant un parell d’hores prèvies a l'estrena, l’espot d’Andorra es va projectar en dues pantalles panoràmiques situades a fora dels cinemes Callao, on precisament és un dels punts més concorreguts de la capital espanyola. A més, abans de l’inici del film els assistents van veure l’espot d’Andorra i, en acabar, es van repartir unes bosses tematitzades especialment dissenyades per a l’ocasió amb la marca Andorra i els principals personatges de 'Frozen 2'.

La 'première' és un passi exclusiu previ al llançament de la pel·lícula el proper 22 de novembre en què hi van assistir 1.150 persones i entre els quals se sortejarà una estada al país. A destacar que entre els convidats hi havia uns 40 periodistes espanyols i unes 50 personalitats i 'influencers'. Aquesta acció s’emmarca dins de l’acord de col·laboració signat amb Disney.

stats