Cultura 22/04/2019

Andorra celebrarà aquest Sant Jordi commemorant la figura de Pompeu Fabra

Un recull de les conferències de la jornada sobre el lingüista que va organitzar el ministeri de Cultura, Joventut i Esports

Ara Andorra
1 min
L'obra, Andorra i Pompeu Fabra. / ARXIU

Andorra la VellaEl Centre de la Cultura Catalana d’Andorra publicarà, aquest Sant Jordi, l'obra: 'Andorra i Pompeu Fabra'. Un recull de les conferències de la jornada sobre Pompeu Fabra que va organitzar el 18 de setembre passat el ministeri de Cultura, Joventut i Esports, amb la col·laboració del Centre de la Cultura Catalana. L'any 2018 van tenir lloc arreu dels Països Catalans nombrosos actes per commemorar la figura i l'obra de Pompeu Fabra, atès que se celebraven 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català, a banda dels 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana.

Aquest Sant Jordi, per tancar el cercle i deixar constància de la jornada dedicada al seny ordenador de la llengua catalana, el Centre de la Cultura Catalana ha editat Andorra i Pompeu Fabra, el recull de les conferències que van pronunciar Joan Ramon Marina, Robert Basart, Jaume Salvanyà i Jordi Ginebra. Pròximament, es farà una presentació del llibre al centre de català Aprèn Català!, d'Escaldes-Engordany.

stats