Cultura 05/10/2021

Andorra Turisme preveu tenir tancat aquest octubre el cartell del festival de música de la temporada d'hivern

A.S.
1 min
Un concert de l'Andorra Mountain Music d'aquest estiu.

OrdinoEl festival de música que Andorra Turisme està organitzant per aquest hivern estarà tancat amb el cartell definit durant aquest mes d'octubre. Així ho ha confirmat el director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, aquest dijous a Ordino. "La nostra previsió és poder tenir tancat el festival aquest mes de cara que al novembre puguem fer-ne la comunicació i puguem iniciar la venda de les entrades", ha declarat, afegint que en aquests moments estan treballant en les possibles ubicacions, els artistes i les dates.

Cal recordar, que aquest festival de música neix amb la voluntat de donar continuïtat a l'Andorra Mountain Music que es va celebrar aquest estiu amb grans artistes internacionals de renom com David Guetta o Armin Van Buuren. De moment, Torres no ha volgut confirmar cap artista, i simplement ha assegurat que el ventall d'artistes que estan explorant és ampli i que tot dependrà a les disponibilitats i del pressupost.

Des d'Andorra Turisme es mostren esperançats de cara a la temporada d'hivern. De fet, Torres ha manifestat que qualsevol oferta que vingui a sumar a la temporada clàssica d'hivern serà de gran ajuda, però ha afegit desitgen tornar a tenir un hivern que es pugui assimilar una mica als anteriors a la pandèmia.

stats