Cultura 21/01/2019

La bruixa de la família Addams, interpretada per l'andorrana Meritxell Duró

El musical, basat en la sèrie televisiva, va arribar a Barcelona el 23 d'octubre del 2018

Marc Riera Fort
1 min
L'andorrana Meritxell Duró dona vida a la bruixa en el musical de la 'Família Addams'.

Andorra la VellaL'andorrana Meritxell Duró és l'encarregada de donar vida a la bruixa en el musical basat en la sèrie televisiva de la 'Família Addams', estrenat oficialment al teatre Calderón de Madrid el 10 d'octubre del 2017, i posteriorment al Coliseum de Barcelona el 23 d'octubre del 2018. Duró va treballar durant quinze anys a la Cubana, una companyia de teatre catalana fundada el 1980 a Sitges. Durant aquests anys, també va treballar per prestigioses companyies teatrals com 'Dagoll Dagom' i 'Els Comediants', on es va iniciar en el món dels musicals.

D'altra banda, Meritxell Duró és també professora d'arts marcials i d'armes medievals. Aquells que la coneixen la descriuen com "una artista versàtil que mai deixa de sorprendre", segons es pot llegir a la pàgina web del musical.

La mítica sèrie 'The Addams Family', que va estar en antena des de 1964 fins al 1966 als Estats Units, explica en to humorístic les aventures i desventures d'una peculiar i rocambolesca família que té poders sobrenaturals. La sèrie llença un estrany missatge al públic per deixar clar que dins de la família Addams el món està del revés, ja que estar trist és ser feliç, l'insensat és l'assenyat, sentir dolor és sentir alegria, l'imprudent és el prudent i la mort, i el patiment són la matèria de la qual estan fets els somnis.

Guardonat com a millor musical segons la revista Dramatics, es podrà veure fins al 17 de febrer del 2019 al teatre Coliseum de Barcelona, i posteriorment del 9 al 12 de maig al teatre de la Llotja a Lleida.

stats