Cultura 13/07/2022

Arrenquen les Nits obertes d'Ordino amb ritmes de jazz i pop

El concert ha anat a càrrec del duet 22Duo i s'ha celebrat a la plaça Major d'Ordino a les 21 hores

ANA
1 min
Un moment del concert de 22Duo en el marc de les Nits obertes.

Andorra la VellaDes dels estàndards del jazz fins a la música clàssica i passant pel pop. Amb aquest repertori tan variat s'ha donat el tret de sortida a l'edició d'enguany de les Nits obertes d'Ordino de la mà dels 22Duo. El duet, format per la cantant i violinista, Marina Prades i pel cantant i guitarrista, Oriol Padrós, han omplert la nit ordinenca amb un concert eclèctic. Prades i Pradós són dos músics joves catalans formats a l'Escola Superior de Música de Catalunya i al conservatori del Liceu, respectivament.

El concert s'ha celebrat aquest dimecres a les 21.00 hores a la plaça Major d'Ordino i ha donat el tret de sortida a un cicle que consta de sis concerts que se celebraran els dimecres d'aquests mesos de juliol i agost. El duet es defineix com un grup de versions que s'atreveix amb combinacions de tot tipus.

El següent concert d'aquestes Nits obertes d'enguany serà el dimecres vinent 20 de juliol amb Maja Spencer, una cantant d'origen serbi resident al Principat. Un concert de renom, ja que Spencer ha format part del cartell del festival de Pedralbes amb els seus registres de jazz i també de soul. Cal recordar que el cicle compta amb la col·laboració de la Fundació ONCA pels concerts del 27 de juliol amb el Duo de Vent als jardins de Cal Pal i del 3 d'agost amb l'espectacle 'Electro Pentagrama', dins el nou cicle de la fundació '7 d'ONCA'. Les dues darreres actuacions seran el 10 i el 24 d'agost amb els concerts d'Old School i de Yessemi. Cal recordar, que totes les actuacions musicals són gratuïtes i que no cal reserva.

stats