Cultura 28/03/2019

Art Camp es podrà veure a Sant Julià

Des que es va crear ha acollit prop de 200 artistes procedents de tots els continents i ha contribuït a crear prop de 600 obres originals

Ara Andorra
1 min
Part de la mostra final de l'Art Camp 2018, a la sala la Buna d'Ordino. / L. M. (ANA)

Andorra la VellaL’Art Camp Andorra, Colors per al planeta és una trobada d’artistes pintors de diferents països que cada dos anys, des del 2008, es troben a Andorra.

A més del caràcter artístic del projecte, l’objectiu és col·laborar a forjar una cultura del diàleg, del respecte i de viure conjuntament i compartir deu dies de tallers, d’encontres artístics i d’intercanvis entre artistes, però també amb la ciutadania, i en particular amb els infants i els joves d’Andorra. La finalitat del projecte és, doncs, facilitar mitjançant l’art l’intercanvi dels valors que defensa la Unesco per instaurar una cultura de la pau.

Des que es va crear, l’Art Camp Andorra ha acollit prop de 200 artistes procedents de tots els continents i ha contribuït a crear prop de 600 obres originals. Aquesta exposició itinerant presenta les obres de la col·lecció de la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco del segon Art Camp Andorra (2010).

Aquest any es torna a organitzar l'exposició itinerant per Andorra, i s'ha pogut incloure Sant Julià de Lòria, on es podrà veure la mostra fins el 8 d'abril.

stats