Cultura 29/10/2019

L'Artalroc inaugurarà l'exposició 'Entre el llambreig i la penombra' el 5 de novembre

La mostra inclou pintures i escultures de diferents formats i etapes de la trajectòria de l'artista Julio Vaquero

Agència Ana
1 min
Una mostra de l'obra de Vaquero. / SFG

Andorra la VellaEl ministeri de Cultura i Esports presenta l'exposició 'Entre el llambreig i la penombra' de l'artista barceloní Julio Vaquero, que es podrà visitar entre el 5 de novembre i el 12 de gener a l'Artalroc. La inauguració oficial se celebrarà el mateix 5 de novembre a les 20 hores.

La mostra, comissionada per Christina de Vreeze, recull una selecció d'obres procedents de diverses fundacions i col·leccionistes privats. En el conjunt de 25 treballs s'inclouen pintures i escultures de diferents formats i etapes de la trajectòria artística de Vaquero. Hi seran presents els dibuixos en negre de la primera etapa de l'artista, la sèrie de pintures 'Museu robat', les escultures-mobles més conegudes i les darreres pintures de flors i formes vegetals.

Vaquero concep la pràctica artística com un procés de recerca i experimentació constant, tot aprofundint sempre en l'estudi de la llum i la qualitat de la pintura. L'artista, que sempre ha pintat directament des de la realitat creant a l'estudi les escenes que després representa, concedeix al color i a la llum una autonomia especial per a crear escenes que traspassen els límits del realisme i situen l'espectador en un territori quotidià i alhora misteriós i incert.

stats