Cultura 15/10/2019

L’Aula de teatre fa un càsting per trobar actors i actrius per al seu proper muntatge

Està obert a tots els majors de 17 anys que hi vulguin participar

Agència Ana
2 min
Un assaig al Centre cultural la Llacuna. / ARXIU

Andorra la VellaL’Aula de teatre i dansa del Centre cultural la Llacuna farà un càsting obert a tothom que hi vulgui participar per buscar actors per al seu proper muntatge, que s’estrenarà el juny vinent. L’escola de teatre d’Andorra la Vella vol, amb aquesta proposta, buscar cares noves i oferir un espai artístic i lúdic a parts iguals, per experimentar, fer i aprendre teatre a partir dels elements més bàsics de la interpretació.

Durant el càsting, que està obert a tots els majors de 17 anys que hi vulguin participar, es valorarà la motivació i compromís i, sobretot, ganes de gaudir de l’experiència per sobre de les aptituds o l’experiència prèvia. Les proves tindran lloc a l'Aula de teatre el dimarts 22 i el dimecres 23 d'octubre, a les 20.30 hores; i el dimarts 5 i dimecres 6 de novembre, a les 20.30 hores.

El muntatge teatral que s’acabi treballant i interpretant s’escollirà tant en funció de les aptituds dels actors i actrius que se sumin al projecte com de la sinergia que sorgeixi del grup. L'Aula de teatre i dansa del comú d'Andorra la Vella hi aportarà l’experiència amb professors amb una àmplia trajectòria, l'escenari del Teatre Comunal, vestuari i attrezzo.

L’Aula de teatre va néixer el 1992 amb una clara vocació formativa, però també amb la voluntat d’esdevenir un espai de trobada i d’intercanvi creatiu. En els seus 27 anys de vida, s’ha convertit en tot un referent en l’àmbit de la interpretació al país i ha acollit més de 1.500 alumnes. Ha suposat l’inici en les arts escèniques de joves que s’hi han acabat dedicant de manera professional, com Roger Casamajor, Boris Cartes, Irina Robles, Alfons Casal, Núria Montes; o Héctor Mas i Dani Arellano, en el camp cinematogràfic. Els darrers muntatges de l’Aula de teatre que s’han interpretat al Teatre Comunal són 'Llei de vida' i 'Submergir-se en l’aigua'.

stats