Cultura 23/10/2021

Es busca estudiant que vulgui anar sis dies al Japó

ARA Andorra
1 min
La síndrome Galápagos del Japó

Andorra la VellaEl Govern ha aprovat l'obertura de la convocatòria del programa de visita al Japó (programa MIRAI) durant el curs acadèmic 2021-2022. El programa MIRAI és un programa d'intercanvi cultural i educatiu que té per objectiu conèixer millor la cultura japonesa mitjançant l'entesa mútua entre pobles i l'intercanvi de les relacions intel·lectuals i acadèmiques. Aquest programa de curta durada està destinat a 121 estudiants d'Europa, Àsia central i la regió del Caucas i el govern del Japó ofereix una plaça perquè un estudiant andorrà participi en el grup tres que tracta d'economia, administració d'empreses i medi ambient.

El candidat escollit realitzarà una formació online durant dos dies, durant el mes de gener-febrer, i a una visita al Japó durant sis dies durant els mesos de febrer i març. Els candidats han de ser estudiants d'entre 20 i 30 anys, que estiguin matriculats en una institució d'ensenyament superior d'Andorra i estiguin cursant un pla d'estudis de l'àmbit de l'economia, l'administració d'empreses o del medi ambient o que recentment hagin finalitzat els estudis d'ensenyament superior oficials i treballin en l'àmbit de l'economia, l'administració d'empreses o el medi ambient.

Entre tots els candidats se'n seleccionaran dos que es remetran al govern del Japó, ja que serà l'encarregat de nomenar el candidat escollit. Els aspirants a ser candidats del programa han de complir una sèrie de requisits que es publicaran al BOPA, entre els quals, hi haurà de tenir un bon expedient acadèmic i tenir la capacitat de comunicar-se en anglès. El termini de presentació de sol·licituds s'acabarà el 28 d'octubre a les 14.00 hores.

stats