Cultura 13/06/2022

El Camí del Tamarro incorpora l’obra ‘Casa Meva és Casa Teva’, donada per AUTEA a la parròquia d'Andorra la Vella

La instal·lació artística convida els menuts a jugar-hi

ANA
1 min
Instal·lació artística d'Émilie Klasen a la Comella

Andorra la VellaEl Camí del Tamarro, a la zona de la Comella, compta des de fa ben poc amb unes noves instal·lacions artístiques: dues casetes de l’obra Casa Meva és Casa Teva, de l’artista Émilie Klasen i que es van exposar a la quarta edició de la Biennal Internacional d’Andorra Land Art 2021.

La mateixa artista i l’Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme d’Andorra (AUTEA) han donat l’obra a la parròquia d'Andorra la Vella perquè la gaudeixin els infants. És per això que el Comú d’Andorra la Vella ha decidit instal·lar-la al Camí del Tamarro, en tractar-se d’un espai freqüentat especialment per famílies.

De fet,  Casa Meva és Casa Teva és una instal·lació artística sensorial plena de color pensada per romandre al bosc i que convida els més menuts a jugar-hi, parant especial atenció a les diferents sensibilitats i adaptant els detalls a les necessitats de les persones que pateixen Trastorn de l’Espectre Autista.

El conseller d’Aparcaments i Patrimoni natural, Gerard Menardia, ha agraït la donació a l’artista Émilie Klasen i a la presidenta d’AUTEA, Ana Muñoz, en una visita als espais per veure les instal·lacions in situ.

stats