Cultura 01/06/2021

Cap de setmana de Cambra Romànica, a Canillo

ARA Andorra
1 min
Delia Quartet / Associació d'Amics de la Cambra Romànica

CanilloEl tercer Concurs Internacional de Cambra Romànica, que comptarà amb catorze grups d'Andorra i els voltants, se celebra aquest cap de setmana a Canillo sota la batuta de l'Associació Amics de la Cambra Romànica. Dissabte tindrà lloc la fase eliminatòria a l’auditori del Palau de Gel d’Andorra, que podrà tornar a acollir un públic reduït, tot i que les audicions també seran emeses en 'streaming' en directe pel canal de Youtube de l’associació. L'endemà se celebrarà la fase final amb les mateixes condicions.

Un total de 42 persones formaran els catorze grups participants del concurs, repartits en dues categories per edat (majors i menors de 18 anys). La majoria dels participants es troben a la categoria avançada i són de procedència catalana, tot i que també s’esperen grups de València, Suïssa i Andorra.

L’associació vol destacar la varietat i l’atractiu dels grups participants, i anima tots els andorrans i andorranes a assistir al Palau per “gaudir d’un cap de setmana amb molta música”. També recorden que l’entrada és gratuïta però que caldrà reserva prèvia.

stats