La capital s'omple de música al carrer en el marc de l'Andorra Sax Fest

Un esdeveniment que vol convertir-se en referència en tot el món

La quarta edició del Walking Street Music celebrat a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella, s'ha dut a terme en un ambient festiu on la música era el principal protagonista. L'acte forma part de l'Andorra Sax Fest, que consisteix en un seguit de concerts i activitats relacionades amb el saxo per diferents escenaris de la capital i que es vol convertir en esdeveniment mundial de referència. Enguany, el festival celebra la sisena edició.

Pau Bandarra, director artístic del Walking Street Music, ha destacat que respecte d'altres edicions "el festival ha canviat molt, ja que les tres primeres eren concursos i enguany no competeixen, sinó que comparteixen la seva música al carrer, passant d'una competició a un festival". Ha afegit també que "el carrer és el millor escenari, tot i que de vegades és molt difícil obrir-se camí i les bandes necessiten ajuda". Per Bandarra, el contacte amb el públic "és essencial". L'espectacle va arrancar aquest divendres al Punt de Trobada, on les diferents bandes van poder tenir la seva primera pressa de contacte. Més tard, van realitzar un assaig de germanor al Centre Comercial Pyrénées.

Els tràmits per poder dur a terme l'Andorra Sax Fest han estat "molt complicats", per la qual cosa, els 17 músics que formen el grup musical dels 'Bandarres', juntament amb els altres, han assegurat estar "molt compromesos amb aquest tipus d'iniciatives", afegint que "seguiran lluitant pel bé del gremi". Pel que fa a l'afluència de gent, Bandarra ha assegurat que "estarà a l'altura de les edicions anteriors" concloent que les propostes del dia d'avui són "terribles", per la qual cosa, "balles o mores".