Cultura 17/04/2022

Les caramelles ressonen a Ordino un any més

Una quinzena de membres de la Coral Casamanya han passejat pel poble interpretant el repertori de cançons populars

ANA
1 min
Un instant de les caramelles d'Ordino.

OrdinoOrdino ha recuperat el format tradicional de les caramelles aquest Diumenge de Pasqua després que l'any se celebressin en un format atípic i més reduït. Com és tradició, l'acte s'ha iniciat a la plaça Major del poble en acabar la missa amb la interpretació del repertori de cançons populars per part de la Coral Casamanya.

El director de la coral, Josep Puig, ha manifestat la importància de poder recuperar les caramelles i ha desitjat que puguin tenir continuïtat en el futur. De fet, les caramelles d'Ordino van néixer a la dècada dels anys 50 de la mà del docent Eduard Rossell i el mestre Florit li va donar continuïtat.

Al voltant d'una quinzena de membres de la coral han interpretat, entre d'altres, una sardana i el vals d'Arcalís amb música del mestre Florit i la lletra de la Lourdes Pons. La coral també ha interpretat pels carrers del poble el vals de caramelles del Guillem Benazet i l'himne d'Andorra. El bon temps primaveral ha ajudat al fet que molts ordinencs i ordinenques es retrobessin a la plaça Major per escoltar les caramelles.

Les caramelles d'Ordino
stats