Cultura 28/02/2018

El Carnet Jove Andorra convoca la 3a edició del Concurs de microrelats

El treball haurà de ser en català, de temàtica lliure i amb una extensió màxima de 200 paraules

Ara Andorra
2 min
Imatge del concurs.

Andorra la VellaEl Carnet Jove Andorra, amb la col·laboració de l’àrea de Lectura Pública i Biblioteques, organitza la tercera edició del Concurs de microrelats, amb la voluntat d’incentivar l’escriptura entre els joves. El concurs està adreçat als usuaris del Carnet Jove Andorra que vulguin presentar el seu microrelat en català, de temàtica lliure i amb una extensió màxima de 200 paraules. Les obres que es presentin hauran de ser originals i inèdites.

Els relats s’hauran d’enviar a partir de l’1 de març i fins al 16 d’abril a través del web carnetjove.ad. Enguany, les tres categories a concurs són dels 12 als 14 anys, dels 15 als 17 anys i una última dels 18 als 30 anys. Les dues primeres categories estan premiades amb 100 euros pel guanyador i la darrera amb 200 euros. Així mateix, el jurat també tindrà l’oportunitat d’atorgar un accèssit (lot de llibres) en cadascuna de les categories.

El jurat d’aquesta tercera edició està composat per Inés Sanchez, cap de la Biblioteca Pública de Govern; Elena Aranda, lectora professional; Arnau Colominas, periodista; Roser Suñé i Imma Tomàs, membres del col·lectiu Portella; Txema Díaz-Torrent i Maria Cucurull, docents, i Nerea Iglesias, guanyadora de la passada edició del concurs en la categoria d’adults. El veredicte del jurat, i per tant, els guanyadors de la tercera edició es donaran a conèixer el dia 23 d’abril a través dels mitjans de comunicació del Carnet Jove Andorra.

Una de les novetats d’aquesta tercera edició és el taller 'Com més curt millor' per als joves que desitgin millorar la seva tècnica o que vulguin revisar el seu relat abans de presentar-lo al concurs. Elena Aranda impartirà aquest taller, que donarà les claus per explicar una gran història amb el mínim de paraules. La data del curs serà el proper 17 de març, de les 10 a les 13 hores, a la Biblioteca Pública de Govern.

Els usuaris del Carnet Jove Andorra que hi vulguin assistir poden inscriure’s gratuïtament a partir del 5 de març al web carnetjove.ad. El Carnet Jove té com a objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves a través de l’oferiment i la promoció de serveis, propostes, activitats i descomptes en diferents àmbits, com ara la cultura, els esports, la formació, la salut o la mobilitat. El Carnet Jove a Andorra està tutelat per l’Associació Carnet Jove Andorra, formada pel Govern d’Andorra i els set comuns, i amb el patrocini de Crèdit Andorrà.

stats