L'actor català Aleix Albareda exposa les seves obres a Encamp

La mostra es pot visitar fins al 8 de març

La sala d'exposicions del comú d'Encamp acull fins al proper 8 de març una nova mostra, aquesta vegada de l'artista i actor català Aleix Albareda. En l'exposició, composta per una quarantena de quadres, l'artista ha decidit portar fins a Andorra un petit tast de les seves darreres obres on es recullen retrats "altius i arrogants, però buits i que representen una mica la societat actual de l'aparentar", ha explicat durant la inauguració.

També es poden trobar paisatges onírics i dramàtics on sempre hi predomina la presència d'un arbre, fusions "de dolçor" sobre figures que esdevenen matèria i cels que recorden el ganxet de les padrines. També ha explicat que darrere de cada obra hi ha històries personals o moments viscuts que l'han marcat que es veuen reflectits en les obres.

L'artista té una faceta molt polifacètica ja que també és actor i ha participat en sèries tant conegudes com 'El cor de la ciutat', 'Hospital Central', 'Majoria absoluta' o 'Mirall trencat'. L'entrada a la mostra és gratuïta i es pot visitar de vuit del matí a cinc de la tarda de dilluns a dijous i de vuit a tres de la tarda els divendres. Els quadres estan a la venda pels interessats.