Cultura 05/08/2020

Clàssics del jazz i el swing per omplir la nit ordinenca

Blue Note Band ofereix un concert amb peces de Nat King Cole, Frank Sinatra o Michael Bublé en el cicle Nits obertes

Ana
1 min
Un moment del concert de Blue Note Band. / M. F. (ANA)

OrdinoEls clàssics del jazz i del swing versionats per a quartet han omplert aquest dimecres a la nit la plaça Major d’Ordino en el marc del cicle Nits obertes, de la mà de Blue Note Band. Guillem Tudó al saxo i la veu; Adrià Tudó al baix; Oriol Tudó a la bateria i Teresina Serra al piano han fet sonar temes de Nat King Cole, Frank Sinatra o Michael Bublé davant un públic que ha omplert la plaça.

“Fa il·lusió tornar a fer el que ens agrada i és molt gratificant que els comuns, en aquest cas el d’Ordino, compti amb nosaltres”, ha manifestat Guillem Tudó, recordant les dificultats que estan vivint els artistes arran de la crisi sanitària. Aquest ha estat el segon concert que la banda, integrada pels germans Tudó i Teresina Serra, actuava ja que es va estrenar l'any passat i la voluntat, ha afegit el saxofonista i cantant, és fer més actuacions.

Guillem Tudó i Serra repetien en un escenari que ja els va acollir l’any passat en format de duo. “És un lloc idíl·lic”, manifesta sobre l’espai escollit per a l’actuació, ja que troba que la plaça és “molt acollidora i dona un caliu molt important a la música” que interpreten els músics. A més, el fet que els intèrprets toquin dalt de l’escala, en un “escenari natural”, fa encara més especial l’espai, conclou Tudó.

Després de l’actuació de Blue Note Band, les Nits obertes a Ordino continuaran el 19 d’agost amb lírica al carrer i el 26 d’agost amb diferents actuacions del cicle ON-Carrer.

stats