Cultura 24/05/2022

El Col·legi de Sant Ermengol celebra la 38ena edició dels Jocs Florals

Grup Pyrénées ha entregat diversos 'xecs regal' als guanyadors dels premis

E.C.
1 min
L'entrega de premis efectuada per Grup Pyrénées en els Jocs Florals del Col·legi de Sant Ermengol.

Andorra la VellaProp de 300 nens i nenes dels diversos cursos de l'ESO del Col·legi de Sant Ermengol han participat en la trenta-vuitena edició dels Jocs Florals, que tradicionalment se celebren per aquestes dades, en motiu de la Festivitat de Maria Auxiliadora, i premien les millors poesies elaborades pels alumnes. L'entrega de premis s'ha dut a terme aquest dimarts al matí al Santuari de Mertixell i durant l'acte s'han reconegut els tres millors textos de cada curs. En aquesta ocasió, els alumnes han tingut l'oportunitat d'escriure poesies sobre el que més els inspirava, ja que la temàtica d'enguany era de lliure elecció.

Des de fa més de deu anys, Grup Pyrénées participa en aquesta activitat cultural que fomenta l'escriptura poètica i proporciona al centre educatiu diversos 'xecs regal' que s'entreguen als guanyadors. Es tracta d'una col·laboració històrica que Pyrénées Andorra manté per tradició i que vol destacar la sensibilitat i l'esforç dels joves i infants en una categoria literària sovint tan oblidada com la poesia.

Els Jocs Florals del Col·legi de Sant Ermengol.

Els Jocs Florals del Col·legi de Sant Ermengol també compten amb dues categories més: una, que premia el millor poema a la Mare de Déu de Meritxell, i una altra, sota el nom 'Maica Manresa', que destaca el millor treball d'entre tots els participants de tots els cursos de l'ESO. Val a dir que Maica Manresa va ser una de les professores que més va participar en la promoció i dinamització dels Jocs Florals del col·legi, i quan va morir, es va crear el guardó que porta el seu nom.

stats