Cultura 13/11/2018

Coldplay i BTS prenen el relleu de Queen

La música protagonitza la cartellera de Cinemes illa Carlemany amb novetats exclusives

Ara Andorra
2 min
‘Burn the Stage: the Movie’. / CINEMES ILLA CARLEMANY

Andorra la VellaLa música protagonitza aquests dies amb força la cartellera més recent de Cinemes illa Carlemany amb una de les estrenes més destacades d’aquest últim trimestre de l’any. A l’èxit a taquilla del biopic de Queen, ‘Bohemian Rhapsody’, se li sumen aquesta setmana dues propostes cent per cent musicals que les sales de cinema andorranes projecten de forma exclusiva a Andorra.

La primera d’elles recull vint anys de trajectòria d’una de les bandes musicals més exitoses dels últims temps: Coldplay. ‘A Head Full of Dreams’ s’estrenarà el pròxim dimecres 14 de novembre a les 20.30 hores en una sola sessió que es projectarà a nivell mundial a diferents cinemes del món. Es tracta d’una pel·lícula documental on els components del grup mostren moments tant de la seva carrera musical com de la seva vida privada. De fet, és la primera vegada que el grup comparteix la seva història: el film segueix al grup anglès en un increïble viatge des dels seus humils orígens fins a l’actualitat, amb imatges inèdites de molts dels seus concerts multitudinaris. ‘A Head Full of Dreams’ mostrarà espectaculars actuacions i interpretacions en directe de temes com ‘Fix You’ o ‘Viva la Vida’ i moments entre bambolines de molts dels seus concerts.

Els més veterans deixaran pas l’endemà a BTS, un dels recents fenòmens de fans dels últims anys, que segueixen l’estela de grups d’adolescents com New Kids On The Block, Back Street Boys o els ja més recents One Direction. BTS són, però, sud-coreans i part del seu èxit el deuen a les xarxes socials. El grup ha arribat a desbancar a dives com Taylor Swift en plataformes com Youtube, batent rècords històrics de visualització. BTS porta alguns anys colant-se en les llistes de reproducció de molts joves de tot el món i s’han convertit en els abanderats de l’anomenat fenomen K-pop (música feta a Corea del Sud i cantada en coreà).

‘Burn the Stage: the Movie’ es projectarà en una única sessió d’estrena mundial el dijous 15 de novembre a les 18.30 hores. A la cinta documental es repassen actuacions i moments darrere dels escenaris del grup, així com també moments de la seva vida privada durant la gira BTS Wings Tour, amb imatges exclusives i entrevistes individuals a tots els seus set membres per fer les delícies dels seus fans. Precisament l’estrena de la pel·lícula documental al Principat ha vingut impulsada per la petició del seu grup de fans a Andorra. Les entrades per ‘A Head Full of Dreams’ i ‘Burn The Stage: the Movie’ es poden adquirir ja al lloc web cinemesilla.com.

stats