Cultura 03/08/2015

Concerts d'alçada al Comapedrosa

El refugi guardat del pic massanenc prepara una vetllada musical sota el títol ComARTpedrosa amb dos concerts en viu per aquest dissabte

ARA Andorra
1 min
cartell del comARTpedrosa / Comú de la Massana

Andorra la VellaEls artistes Eric Rossell, Pol Escalé, Patxi Gómez i Lluís Casahuga protagonitzaran aquest dissabte, 8 d'agost, una vetllada musical al refugi guardat del Comapedrosa. La intenció dels organitzadors és "realitzar un esdeveniment artístic en un lloc poc habitual com l’alta muntanya i, en aquest cas, en un paratge tan simbòlic com el Comapedrosa", han indicat en un comunicat.

Entre les 18 i les 22 hores hi haurà dos concerts. El primer amb un duo de guitarres que oferirà versions de música popular del segle XX. Després de sopar, seguirà un concert de guitarra clàssica i projeccions, amb obres del segle XX i l'estrena a Andorra de l'obra 'Obsessió & Gran Obsessió' per a guitarra i electroacústica.

Igualment, abans d'anar a dormir, es realitzaran diverses projeccions audiovisuals relacionades amb la natura, com ara 'Naturae Polis' d'Eric Rossell i Lluís Casahuga (obra guanyadora de la darrera edició d’UllNu, en la categoria de VideoArt), el projecte de Pol Escalé 'Not Himself Only' o l’ obra d’Eric Rossell 'Duality', entre d’altres.

"Amb aquesta proposta musical comença el ComARTpedrosa. Farem una prova a veure com funciona i si té una bona resposta programarem més activitats al refugi, per donar un plus als nostres visitants", ha explicat la guarda del refugi, Margaret Baró, en la nota.

stats