Cultura 15/10/2019

El concurs de curtmetratges RECcrea arriba a la 6a edició

El termini per lliurar els originals al Servei de Política Lingüística s'acabarà el 24 d'abril del 2020

Agència Ana
1 min
Els treballs es poden presentar fins al 12 d’abril del 2019. / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl Servei de Política Lingüística del Govern i l'associació Ull-Nu posen en marxa el sisè concurs de curtmetratges RECcrea, un projecte de dinamització adreçat als estudiants de tercer i quart de segona ensenyança per promoure la creativitat audiovisual en català.

Els curtmetratges han de ser en llengua catalana, de temàtica lliure i no poden durar més de vuit minuts. El termini per lliurar els originals al Servei de Política Lingüística s'acabarà el 24 d'abril del 2020.

El RECcrea inclou dues fases formatives a les aules: el guionista Albert Galindo explicarà què és i com es crea un guió, i l'Ull-Nu orientarà els alumnes en l'elaboració de curtmetratges, la direcció d'actors i la supervisió del treball audiovisual.

Els tres primers classificats rebran vals de compra per a Pyrénées (700, 500 i 300 euros respectivament) i els seus curts s'emetran, a més, a Andorra Televisió. A banda, tots els finalistes rebran un diploma acreditatiu i un obsequi.

En la cinquena edició del concurs es van presentar 30 originals, i hi van participar un centenar d'alumnes. El RECcrea compta amb el suport dels centres educatius i de Ràdio i Televisió d'Andorra, amb el patrocini de Pyrénées.

stats