Cultura 09/07/2024

'Dones d'aigua', l'espectacle a la vora del llac d'Engolasters de la mà de FEDA Cultura

En aquesta activitat hi haurà dos passis: un a les 19 i l’altre a les 19.45 hores

ANA
1 min
Un moment de la llegenda de les ‘Dones d’aigua’.

Andorra la VellaLes activitats de les Nits d’estiu de FEDA Cultura continuen avançant i aquest divendres, la riba del llac d’Engolasters serà l’escenari d’una representació teatral. Els visitants podran reviure la llegenda de les 'Dones d’aigua', que és un espectacle que uneix la dansa i el teatre i que permetrà tornar a viure la part més mitològica d'Engolasters.

Entre llums i ombres, les dones encantades revelen els secrets dels seus mons i la seva eterna connexió amb els elements naturals. Un homenatge poètic i visual que celebra la bellesa i el poder de la natura”, destaquen sobre la proposta des de La Moixera Educació Ambiental. L’argument portarà el públic a conèixer la història d'un poble engolit per les aigües i “traslladar-se a un món oníric, on la màgia pren vida”.

Des de FEDA Cultura, es recomana que qui vulgui gaudir de la representació porti la seva llanterna i una manta o estoreta per poder seure còmodament a terra i gaudir d'aquesta experiència única en un entorn incomparable. En aquesta activitat hi haurà dos passis: un a les 19 i l’altre a les 19.45 hores.

Encara hi ha algunes places disponibles per participar-hi. Qui s’animi a fer-ho, ha de reservar escrivint a fedacultura@feda.ad o trucant al MW Museu de l’Electricitat al 739 111. Totes les activitats són gratuïtes.

stats