Cultura 22/01/2020

Cultura estabilitza la nau de Sant Vicenç d’Enclar

Els tècnics han tancat l’accés a l’interior de la capella i han ubicat una tela de plàstic per protegir el conjunt arquitectònic

Agència Ana
1 min
Actuacions a Sant Vicenç d'Enclar. / SFG

Andorra la VellaEl departament de Patrimoni Cultural ha dut a terme diversos treballs de control i seguretat, tal com ja es va anunciar, al conjunt arquitectònic de Sant Vicenç d’Enclar. Els treballs, que s’han impulsat de manera conjunta entre tècnics del departament i una empresa externa, han servit per actuar en tres línies bàsiques. Per una banda, s’ha apuntalat i estabilitzat la nau de l’església, s’ha tancat l’accés a l’interior de la capella i s’ha ubicat una tela de plàstic per protegir el conjunt arquitectònic de les inclemències meteorològiques. Totes aquestes tasques s’han dut a terme per garantir la seguretat de la ciutadania així com de l’església.

Els treballs, que s'han fet durant tot el dia d'aquest dilluns, també han permès cobrir les pedres caigudes per tal d’evitar que es degradin. A més, s’ha ubicat un nou perímetre de protecció amb tanques i cartells demanant la màxima col·laboració de la ciutadania.

stats