Cultura 29/03/2022

Dansa, teatre i música en la sisena edició del Talentejant

El proper 15 de maig se celebrarà el càsting, en el qual un equip de professionals assessorarà els participants perquè puguin potenciar el seu talent

ANA
1 min
El cartell de la sisena edició del Talentejant.

Andorra la VellaEl comú d'Escaldes-Engordany posa en marxa la 6a edició del Talentejant, el concurs d'art escèniques impulsat pel departament de Joventut que any rere any es va consolidant amb l'objectiu de promoure la creació dels joves artistes del país.

La sisena edició compta amb diferents modalitats de les arts escèniques com la dansa, el teatre i la música. El concurs consta de dues categories: una individual (de 12 a 17 anys i de 18 a 30 anys) i una altra de grupal (de 12 a 17 anys i de 18 a 30 anys).

Segons informa la corporació aquest dimarts a través d'un comunicat, el proper 15 de maig se celebrarà el càsting, en el qual un equip de professionals assessorarà els participants perquè puguin potenciar el seu talent. Més tard, el diumenge 22 de maig, la sala Prat del Riure serà l'escenari de la gran Gala de Talentejant, on els participants podran mostrar els seus dots artístics.

D'aquesta manera, tots els joves que estiguin interessats a participar poder fer les seves inscripcions fins al 6 de maig al web www.e-e.ad. En aquest sentit, cal recordar que la passada edició del certament va tenir molt bona acollida amb un total de 20 participants en diferents disciplines com la 'performance', el teatre, la màgia i els monòlegs.

stats