Cultura 19/08/2020

Dansa vora el llac d'Engolasters

'Dones d'aigua', una nova proposta de FEDA Cultura al camí hidroelèctric, omple els dos passis oferts

Ana
1 min
L'espectacle 'Dones d'aigua', que s'ha pogut veure al final de la visita al camí hidroelèctric. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaLa dansa ha estat la protagonista d’una nova proposta al camí hidroelèctric d’Engolasters. Era la primera vegada que aquesta expressió artística es programava dins les activitats estiuenques de FEDA Cultura i ha estat tot un èxit, de fet, tant que s’han hagut de fer dos passis que s’han omplert. D’aquesta manera, una setantena de persones han gaudit aquest dimarts a la nit de 'Dones d’aigua', un projecte creatiu creat exclusivament per aquesta ocasió i que ha portat al públic la llegenda de l'origen del llac d'Engolasters amb l’actuació de set intèrprets.

Després d’una breu visita al camí hidroelèctric, els assistents han pogut gaudir de l’espectacle de dansa vora el llac. Una 'dona d’aigua' ha estat l’encarregada d’explicar la llegenda, en primera persona, del captaire que va demanar ajuda i a qui només una persona va voler ajudar. La Moixera ha estat l'encarregada de crear aquest espectacle i, tal com explica Anna Frases, el que van tenir clar des d'un primer moment és que les protagonistes havien de ser les dones d'aigua.

La guia del Museu de l’Electricitat, Katia Vilana, ha mostrat la seva satisfacció per “la bona acollida” que estan tenint les propostes culturals d’aquest estiu, ja que malgrat la incertesa causada per la crisi sanitària, finalment el públic està responent i està omplint els diferents espectacles programats. La setmana que ve, una visita teatralitzada posarà el punt final a les propostes d’estiu de FEDA Cultura.

stats