Cultura 28/09/2019

Descobrir les possibilitats de La Capsa

Els Espais de creació acullen aquest dissabte una jornada de portes obertes

M. F.
1 min
El taller de ceràmica per a infants a La Capsa. / M. F. (ANA)

OrdinoLa Capsa, Espais de creació, celebra aquest dissabte a Ordino una jornada de portes obertes en què es vol donar a conèixer als participants "l'escola i les activitats que s'hi fan", tal com ha explicat la directora, Rosa Mujal. Es tracta de presentar els diferents tallers dels quals, al llarg de l'any, tant infants com adults poden gaudir i que aquest any incorporen novetats com un taller de manualitat per a adults sota el concepte de 'fes-ho tu mateix' i la iniciació a la ceràmica per a infants.

Tal com explica Mujal, aquestes jornades de portes obertes són també una oportunitat perquè els assistents, grans i petits, "puguin gaudir dels tallers i de les instal·lacions de manera gratuïta" al mateix temps que descobreixen les diferents propostes.

Les jornades es duen a terme des de fa anys a principis del curs. La d'aquest dissabte ha arrencar a les 10.30 hores amb un taller de ceràmica per a infants, per continuar amb un de creació a través d'elements de l'enginyeria industrial i la robòtica. El matí es completa amb un taller de dibuix en anglès per a infants. A la tarda les propostes són dibuix i el taller de manualitats 'Fes-ho tu mateix', per cloure amb un berenar.

Tal com comenta Mujal, les inscripcions estan obertes al llarg de l'any i hi ha flexibilitat per poder participar en els tallers que s'ofereixen. Els darrers anys les inscripcions han anat a l'alça i ja hi ha propostes que estan completes.

stats