Cultura 13/06/2016

Els dibuixos del Tour

Una vintena d'il·lustracions de Jean-Jacques Sempé donen la benvinguda al Tour de França

Ana
1 min
Exposició 'Jean-Jacques Sempré i la bicicleta' al CAEE

Escaldes-EngordanyL'ambaixada francesa i el Comú d'Escaldes-Engordany han presentat l'exposició 'Jean-Jacques Sempé i la bicicleta' al CAEE (Centre d'Art d'Escaldes-Engordany) per donar la benvinguda al Tour de França, que passarà per Andorra entre el 10 i el 12 de juliol. Es tracta de la selecció d'una vintena d'il·lustracions d'aquest reconegut artista francès, molt vinculat al món de la bicicleta, ja que el seu pare la feia servir per anar a treballar i ell va seguir els seus passos per retre-li homenatge.

L'ambaixadora francesa a Andorra, Ginette de Matha, ha estat l'encarregada de presentar la mostra i ha explicat que quan va sorgir la idea van demanar a la galeria que representa Sempé a París que els fessin arribar les imatges relacionades amb les bicicletes “per aportar el nostre gra de sorra cultural relacionat amb l'esdeveniment”. Aquesta selecció s'ha creat exclusivament per a Andorra, tot i que l'ambaixadora no descarta que després es pugui visitar a altres llocs.

Jean-Jacques Sempé és un artista de renom a França per la seva creació del petit Nicolás, una sèrie de llibres amb què han crescut moltes generacions de francesos.

L'exposició romandrà oberta fins al diumenge 31 de juliol de dilluns a dissabte de les 9.30 hores a les 13.30, i de les 15 a les 19 hores. Els diumenges del juny estarà tancada i els del juliol es podrà visitar entre les 9.30 i les 13.30 hores.

stats