Cultura 01/10/2018

El doble de titelles a Encamp i el Pas de la Casa

La parròquia celebrarà els dies 13 i 14 dʼoctubre el ja tradicional festival

Ana
2 min
La sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d'Encamp. / COMÚ D'ENCAMP

Andorra la VellaLa parròquia dʼEncamp celebrarà els dies 13 i 14 dʼoctubre el ja tradicional Festival de Titelles, que enguany duplica el nombre dʼespectacles, ja que passa de quatre a vuit funcions, amb sessions matinals i de tarda.

Pel que fa a Encamp, el dissabte 13 dʼoctubre es realitzaran dues obres a la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural, una a les onze del matí amb 'La rateta' de la companyia Campi qui pugui, i una altra a les cinc de la tarda amb 'Laika' de la companyia Xirriquiteula. En la sessió de la tarda, en finalitzar lʼespectacle, es realitzarà un taller per als infants.

El diumenge 14 dʼoctubre començarà la jornada a les onze del matí amb lʼespectacle 'Dragonci' de la companyia Tirititeros de Binèfar, i finalitzarà a les cinc de la tarda amb lʼobra 'Tropic' de Teia Moner, que en acabar lʼespectacle realitzarà un taller pels infants.

A la sala de festes del Pas de la Casa també es realitzaran quatre obres durant el cap de setmana. La primera tindrà lloc el dissabte 13 dʼoctubre a les 11 hores amb 'El conte de la lletera' de la companyia Xip Xap, i la segona es realitzarà a les cinc de la tarda amb lʼespectacle 'La rateta' de la companyia Campi qui pugui. En acabar, es realitzarà un taller pels infants.

El diumenge 14 començarà la jornada al Pas de la Casa a les deu del matí amb lʼobra 'Tropic' de Teia Moner. A les cinc de la tarda es donarà per finalitzat el Festival de Titelles amb 'Dragonci', dels Tirititeros de Binèfar. El diumenge, en acabar els espectacles, es realitzaran tallers infantils.

Pel que fa a les entrades dʼEncamp, ja es poden comprar i reservar a partir d'aquest dilluns a través de www.comuencamp.ad al preu de cinc euros pels adults i gratuït per als infants i joves, ent reserva prèvia de lʼentrada. En el cas del Pas de la Casa, com que el públic és infantil, les entrades són gratuïtes.

stats